Kloosterveen.nl

Gezien de grote vraag, kunnen er momenteel geen bezichtigingen meer gepland worden voor deze woning. Wel annuleren kijkers met regelmaat een bezichtiging in deze overhaaste tijd. Bel of mail ons om je gegevens te laten noteren. We bellen dan als er een bezichtiging uitvalt! *

ENTHOUSIAST EN NU ALVAST ÉCHT RONDLOPEN IN 3D?
Klik op de 3D tour om de woning alvast van binnen te bekijken!
Via onze unieke woningwebsites (tijmstraat85.nl) was dit al mogelijk, maar nu dus ook via Funda!In de geliefde wijk Kloosterveen mogen wij u deze LUXE TUSSENWONING met VRIJ UITZICHT en 15 meter diepe tuin op het WESTEN aanbieden. Dit heerlijk lichte woonhuis biedt 120 m² woonoppervlak en door de grote zolderruimte is het mogelijk om eventueel zelfs 5 SLAAPKAMERS te realiseren. Het geheel is in 2003 gebouwd op een perceel van 168 m² en in de loop der jaren op diverse punten (o.a. keuken en badkamer) gemoderniseerd. Samen met een keurige bewoning resulteert dit in een 'instapklare' woning met alle voorzieningen om te hoek!

ZOEK JIJ EEN ÉCHT NETTE WONING IN KLOOSTERVEEN? BEKIJK DE SITE EN BEL SNEL VOOR EEN AFSPRAAK!

Indeling
Begane grond: entree/hal met meterkast, trap naar de 1e etage en toegang tot het toilet alsmede de lichte woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van een fraai houten vloer, praktische trapkast, een grote raampartij en deur naar de tuin. De keuken aan de voorzijde heeft uitzicht op het (speel)veld en is in grote hoekopstelling geplaats. Hierbij is gekozen voor een hoogwaardige afwerking met o.a. composiet werkblad, combi-oven, koel/vriescombinatie, 5 pits gas-op-glas-kookplaat en geïntegreerde afzuigkap.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar de 2e etage en toegang tot de strakke badkamer en 3 slaapkamers van ca. 16, 10 en 9 m². De badkamer is volledig betegeld, voorzien van te openen raam en compleet afgewerkt met ruime inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en designradiator. Ook deze etage is voorzien van hoogwaardige, houten vloer.

Tweede verdieping:
Deze volwaardige etage (ca. 30 m²) is momenteel in gebruik als 'multifunctionele ruimte' met o.a. was- en cv-opstelling, maar biedt diverse mogelijkheden, waaronder een extra slaapkamer. Doordat deze woning een 'lessenaarskap' heeft zou (bij de plaatsing van een dakkapel) er zelfs een 4e én 5e slaapkamer gerealiseerd kunnen worden!

Buiten:
Aan de voorzijde is een nette voortuin met vrij uitzicht, waar de diepe achtertuin met achterom nagenoeg de hele dag wel een zonnige plek biedt. Aan de achtergevel is zowel een screen als een zonnescherm geplaatst en achterin de tuin is een ruime berging, voorzien van elektra.

Goed om te weten:
- Volledig geïsoleerd (energielabel A)
- CV-ketel vervangen in 2021 (eigendom)
- Huidige voorschot gas/licht slechts €107,- per maand.

 

meer kijk: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41387477-tijmstraat-85/