Kloosterveen.nl

Op de eerste etage van appartementencomplex 'Kloosterstaete' gelegen ROYAAL 3 KAMER APPARTEMENT 

Met 100 m² aan woonoppervlakte is dit appartement ca. 10 m² groter dan veel andere 3 kamer appartementen. Naast de 2 slaapkamers is er een goede mogelijkheid om een extra studeer-/computer- of hobbykamer in te richten én een ander bijkomend voordeel is dat er aparte parkeerplaatsen zijn voor bezoek.Vanuit de woning heeft u een goede uitvalsbasis om heerlijke wandelingen en fietstochten te maken; Het 'Pelinckbos' en recreatiegebied 'Baggelhuizerplas' bevinden zich op loopafstand maar ook andere prachtige natuurgebieden zoals bijvoorbeeld het 'Fochteloërveen' zijn snel te bereiken.
Daarnaast is het appartement gunstig gesitueerd nabij het uitgebreide winkelcentrum 'Kloosterveste' en de uitvalsweg naar de A28. De gezellige binnenstad is met de auto of fiets snel en makkelijk bereikbaar. Ook is er een bushalte op loopafstand.

Het goed verzorgde complex is voorzien van een lift en een (video) intercominstallatie. Daarnaast beschikt het appartement over een BERGING op de begane grond en een extra ruime GARAGE met een elektrisch bedienbare deur.

De indeling is als volgt:
Ruime hal met serre (evt. hobbyruimte of kantoor). Toilet met fonteintje. Bijkeuken. Ruime woonkamer met veel raampartijen en een leuk uitzicht. Open keuken voorzien van een hoekopstelling en diverse inbouwapparatuur. Ruim balkon. 2 Slaapkamers. Vernieuwde en modern ingerichte badkamer met douche, wastafel en tweede toilet.

Op de begane grond is er nog een aparte fietsenberging en op het terrein van het complex heeft u de beschikking over een ruime eigen garagebox met elektrische deur.

Verder informatie:
- Aanvaarding op korte termijn mogelijk;
- Actieve kleinschalige VvE met een bijdrage van € 196,80 per maand;
- Het complex wordt goed onderhouden.

Kortom: overweegt u om te verhuizen naar een appartement en zoekt u net wat meer ruimte? Vraag dan snel een bezichtiging aan.

meer kijk:  https://www.funda.nl/koop/assen/appartement-41357733-planetenlaan-168/