Kloosterveen.nl

UITGEBOUWD VERRASSEND RUIME EN INSTAPKLARE TUSSENWONING MET O.A. 3 SLAAPKAMERS

Deze eigentijdse tussenwoning, gebouwd in 2003 en volledig geïsoleerd, ligt aan een kindvriendelijk hofje in de gewilde woonwijk Kloosterveen. In tegenstelling tot vele gelijkwaardige woningen is de woning aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een riante woonkamer is ontstaan. En als je daarbij in ogenschouw neemt dat de woonkamer tuingericht is, grenst aan een brede openbare groenstrook en op het zuidoosten is gesitueerd dan behoeft het geen toelichting dat het direct het gevoel van 'thuis' en 'optimaal woonplezier' zal geven.

 

 

 De moderne inbouwkeuken en sanitair, de 3 slaapkamers met de mogelijkheid voor een 4e completeren het geheel. Kom gerust een kijkje nemen om jezelf te overtuigen.

Een woning die ideaal geschikt is voor onder andere starters en doorstromers. En voor de starters in de leeftijd tussen 18 en 35 is enkel de boodschap: grijp je kans en bespaar 2% overdrachtsbelasting vanwege de tijdelijke startersvrijstelling. Toch maar mooi meegenomen! En als je bedenkt dat de hypotheekrente afgelopen weken nogmaals is gedaald en nu echt op een historisch laagtepunt ligt, dan zou je toch gek zijn om nu niet te kopen? Laat staan huren.

INDELING:
Begane grond: hal, meterkast, toilet, uitgebouwde tuingerichte woonkamer voorzien van tuindeuren, open keuken voorzien van moderne inbouwkeuken. Aan beide kanten van het huis is een ruime berging aanwezig, voorzien van elektra.

1e Verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers en badkamer voorzien van inloopdouche, 2e toilet en wastafel. De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben beiden een frans balkon hetgeen voor een fraaie uitstraling zorgt.

2e Verdieping: via een vaste trap is de 2e volwaardige verdieping te bereiken. Op de zolderoverloop bevinden zich de witgoedaansluitingen, de cv-installatie en wtw-unit en is er voldoende ruimte om eenvoudig een 4e slaapkamer te realiseren.

INFO:
- bouwjaar 2003
- inhoud ca. 420m²
- woonoppervlakte ca. 112m²
- overige inpandige ruimte ca. 9m²
- perceeloppervlakte 140m²
- volledige geïsoleerd
- verwarming/warmwater middels HR combiketel Nefit
- energielabel A
- gelegen in een kindvriendelijk hofje
- instapklare woning
- dubbele tuindeuren vanuit de woonkamer naar terras op zuidoosten
- achtertuin grenst aan een brede groenstrook hetgeen voor veel privacy zorgt
- glasvezelaansluiting aanwezig
- parkeergelegenheid op eigen terrein
- aanvaarding op korte termijn bespreekbaar
- profiteer van de tijdelijke startersvrijstelling overdrachtsbelasting

 

https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41383007-laurierpark-124/