Kloosterveen.nl

 

Verrassend ruime 'stadsvilla', met aangebouwde stenen verlengde garage, in de geliefde en bruisende wijk Kloosterveen.

Kloosterveen voorziet uitermate goed in alle voorzieningen; 5 basisscholen, een gezondheidscentrum, een winkelbestand waar je u tegen zegt, sportverenigingen voor jong en oud en binnen 15 fietsminuten zit je (hopelijk) vanaf 28 april weer op het terras aan de kop van de vaart.De bushalte is om de hoek en de uitvalswegen zijn nabij, zodat je binnen enkel minuten op de A28 richting Groningen of Zwolle zit.

Deze zeer ruime hoekwoning is gelegen aan een autoluwe straat, daar deze doodlopend is en er alleen bestemmingsverkeer passeert. De hoekwoning doet niet onder voor een twee-onder-één kap woning. Sterker nog, deze staat aan de zijgevel geheel vrij en is níet geschakeld met de garage van de buren. Tussen de beide garages loopt een achterom pad, zodat je niet met je containers telkens door de garage hoeft. Tevens rust er op het achterom pad, een recht van overpad voor de directe/nabije buren.
De garage is verlengd tot maar liefst 8,5 meter! Genoeg ruimte dus voor een auto, fietsen, brommers, grasmaaier, werkbank, BBQ en tuinset.

Bij binnenkomst kom je in de hal die toegang biedt tot toilet, meterkast, trapopgang en de zonovergoten woonkamer met open keuken. De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Door de grote raampartij zie je je kids thuiskomen van school en zet je vast het theewater op.
De tuingerichte woonkamer van maar liefst 25 m2 voelt in de zomermaanden denkbeeldig zelfs groter door de openslaande deuren. De tuin is op het zuiden gelegen en keurig onderhouden.

Op de eerste verdieping vind je 3 ruime slaapkamers en de badkamer met een wastafelmeubel met veel kastruimte, een douchecabine, een tweede toilet en de wasmachine-aansluiting.

De tweede verdieping is de verrassing van het huis. De kamer waar iedereen wel wil slapen. Aan weerszijden openslaande deuren naar het dakterras, waar je op een zonnige morgen een kopje koffie kan drinken, voordat de hectiek van de dag begint.

Kenmerken:
- Recreatie mogelijkheden zijn op loop/fiets afstand zoals de Baggelhuizerplas en Fochteloërveen.
- Garage verlengd met 2,5 meter, totaal 8,5 meter!
- Gelegen in de geliefde kindvriendelijke woonwijk Kloosterveen;
- Ideale gezinswoning;
- Groot dakterras met vrij uitzicht;
- Doodlopende straat;
- Buitenschilderwerk 2020;
- CV ketel 2016

meer kijk: https://www.funda.nl/koop/assen/huis-41389447-hulsthage-35/